tiistaina

Uusi maastoilueläin!


Eilen aamulla Elisa laittoi facebookissa viestiä kehtaisinko liikuttaa Riiaa keskiviikosta sunnuntaihin. Kyllä vain se minulle kävi! Lähdin jo eilen kokeilemaan miltä eläin tuntui. Se oli niin erilainen kun hevonen voi vaan olla! Olen niin pitkään ratsastanut vaan Valolla, joten tekee ihan hyvää mennä välillä erilaisilla hevosilla.

Tutustuin vain hevoseen ja kokeilin miten se toimii. Tultiin myös puomi sarjaa. Lopussa hevonen alkoi toimimaan ihan OK, mutta alussa tuntui ettei se liikkuisi minnekkään suuntaan mitenkään päin... Kysyin kuitenkin heti ensimmäisenä saako eläimellä käydä maastossa, vastaus oli myöntävä joten näistähän tulee maastoilupainotteiset päivät! Henrietta sanoi että voi lähteä Sandella mukaan jos tervehtyy.


Joku päivä voisin kuvata jonkinlaisen höpöttely/videopostauksen. Katsoo miten meillä kahdella alkaa luistamaan! Torstai on ihan hirveä päivä, pitäisi ensin käydä koulussa ja sen jälkeen liikuttaa Valo ja Riia. Valon varmaan juoksutan nopsaan rennoksi ja Riian kanssa käydään jonkinmoinen maasto. Mutta hyvillä mielin aloitetaan nämäkin reissut, edellinen muutaman päivän liikutushevonen minulla oli Almalla viimekaudella oleva Lissu-mummo.

Sitten muutaman asia blogista, ulkoasu on täysin väliaikainen! "Tilasin" juuri uuden vähän keväisemmän joten sitä odottaessa! Ja kaikki muistaa edellisessä postauksessa olevan arvonnan! Sinne kaipaillaan kipeästi osallistujia (; Mutta palataan huomenna asiaan!

PS. Postauksessa on muutama, satunnainen kuva Riiasta (;


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti